Silmälasien ostamisen kirous netistä

Ekaa kertaa kun uskallaudun ostamaan silmälasit netistä, niin mitä tapahtuu? No tietenkin kaikki menee aivan pieleen, ja koko hommasta jää tosi huono maku. Tämä on tarinani kautta ränttini.

Kaikki alkoi siitä kun törmäsin tälläiseen artikkeliin, joka kehui kovasti kuinka viisasta ja järkevää nykyään on ostaa silmälasit netistä. Tämä tapahtui heinäkuun loppupuolella, ja se sai minut innostumaan laittamaan tilauksen matkaan ja kauan kaipaamistani uusista silmälaseista. Kaiken piti sujua hyvin ja mukavasti, mutta valitettavasti toisin kävi.

Itse tilaus sentään sujui hyvin, ja sain tilattua uudet lasit melko nopeasti kun tiesin jo mitä etsin. Tilasin sellaiset nätit ja hienot Carreran lasit, joita olin kyllä jo ajatellut jo jonkin aikaa, mutta en koskaan päässyt sille tasolle että olisin jaksanut alkaa niitä kaupoista etsimään. Nytten kun toi tilaaminen oli verkosta noin helppoa, niin sain sen sitten itsestäni irti ja lasit lähti tilaukseen.

silmälasit malli

Tälläset tilasin, mutta ei minä kuvassa.

Ensimmäinen ongelma oli se, että vaikka tilausaika piti olla 2 – 3 päivää, niin 5 päivän kuluttua laseista ei kuulunut sitten yhtään mitään. Ja kun viikonlopun oli odottanut, tuli ilmoitus postista minua odottavasta paketista sitten lopulta, 8 päivää tilauksesta. No okei, parempi kuin ei milloinkaan silloin ajattelin.

En tiedä mitä ihmettä laseille oli käynyt tai missä ne oli ollut, mutta ne olivat jo rikki kun paketin avasin. Ai kun ihanaa, sain sitten lähetellä ne heti takaisin, ja sitten vaan odottamaan uusia. Nyt ne tuli kyllä nopeammin, mutta kuitenkin olin ne saadessani odottanut jo noin 15 päivää tilauksesta lasien tulemista.

Nyt silmälasit oli kuitenkin ehjät, joten jee viimeinkin. Mutta missä se lasku on? Olin tilannut Klarna laskun maksutavakseni, mutta en huomannut laskua missään.

No sitten se selvisi, nimittäin lasku oli lähetetty nopeasti tilauksen jälkeen, ja minun olisi pitänyt ilmoittaa heille kun palautin rikkoutuneet lasit jotta en olisi joutunut maksamaan niitä silloin. Nyt kun lasit oli tullut, oli 14 päivän maksuaika jo täynnä ja jouduin sitten maksamaan jo viivästysmaksuja lasien hinnan lisäksi. So good.

No nyt on uudet lasit päässä, mutta noin 15 päivää myöhässä ja 25 euroa kalliimpana kuin piti. Ei mennyt ihan putkeen tämä homma, ja kyllä voin myöntää että jäi aika huono maku suuhun tästä nettitilauksesta. Toivottavasti tää oli vaan joku ihme tapaturma, sillä ei tän nyt pitäisi näin huonosti toimia missää nimessä. En tiedä viittiikö ensi kerralla edes kokeille nettiä, vai meneekö sitä suosiolla sinne lähimmällä silmälasikaupalle ihan henkilökohtaisesti.

Brigitte
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: