Vähän Lenkkimusiikkia

Ei ole kyllä parempaa tapaa aloittaa aamu, kuin juoksulenkki raikkaassa ulkoilmassa. Mielestäni ulkona on juuri nyt täydellinen juoksuilma ja olen saanut lumien sulamisen myötä kunnon juoksuinnostuksen. Ihan hyvä, koska toukokuun puolimaraton lähestyy kovaa vauhtia ja tämä taisi olla vasta kolmas juoksulenkkini tämän vuoden puolella.

Musiikki on minulle todella tärkeää lenkkeillessä. Jos ipodista loppuu akku kesken lenkin, juoksuni alkaa takkuamaan ja minun tekisi mieli kääntyä kotiin lataamaan akku. Saan musiikista todella paljon lisää energiaa ja minusta on aivan ihanaa juosta kivoissa maisemissa musiikit korvilla. Etsin usein blogeista lisää treenibiisejä, joten haluan jakaa teidän kanssanne tämänaamuiset suosikkini. Nämä eivät ole mitään kaikista uusimpia hittejä, mutta toimivat ainakin itselläni todella hyvin. Nyt lenkin jälkeen näitä kuunnellessa tekisi melkein mieli lähteä takaisin juoksemaan. 😀 Jos teillä on joitain treenibiisisuosikkeja, niin laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin!

Rick Ross Push it

Bad Meet Evil Fast Lane

Sy & Unknown My Forever Love

Eminem Till i Collapse

Eminem Lose Yourself

Lenkin jälkeen kävin kaupassa ostamassa kukkia ja nyt lueskelen lempiblogejani ja juon kahvia ennen töihin lähtöä. Ei hullumpi aamu siis. 😉 Muistakaa tehdä päivittäin asioita, jotka tekevät teidät onnelliseksi. Vaikka ne olisivatkin pieniä, kuten virkistävä aamulenkki, rauhallinen kahvihetki tai tuoreiden tulppaanien ostaminen.

Brigitte
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: